torsdag 19 mars 2009

Albanien - second opinion

Visst, med ett bättre framträdande kan det gå rimligt bra för albanerna. Men allvarligt talat, jag tvivlar. Det räcker att spana in videon de har producerat för att inse att detta kanske inte är rikitgt deras field of expertise.

Är detta den sämsta videon på många år? Kejsi Tola dansar lite obekvämt och nån har sedan lite klumpigt lagt på specialeffekter, användare av Windows Media Player Missa känner igen vissa av ljuseffekterna. Missa förresten inte när Kejsi går omkring i vinterlandskapet och kastar en snöboll från en liten bro, Spana in hur de klipper för att se snöbollen träffa vattnet. Hur tänkte de där?

Men framför allt undrar jag vad de tänkte när de klädde/sminkade Kejsi till sista omgången av refrängen (efter den inte-så-genomtänkta närbilden på munnen). Helt plötlsligt ser hon ut som om hon vore en av de kalasklädda tjejerna i Ebba och Didrik.

Vad gäller själva låten gör det mig detsamma vilket språk som det sjungs på. Den är inte mycket att hurra för i vilket fall. Den första delen i refrängen är okej, men refrängen som helhet håller inte, och resten är ganska mycket strunt det också. Nej, jag hoppas att detta inte når final. Och utan ett litet mirakel till scenframställning lär vi slippa det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar