måndag 23 mars 2009

Grekland - Sakis Rouvas - This is our night

Greklands Måns Zelmerlöw har ett förflutet som friidrottare, ryktas vara heterosexuell. Och har Eurovisionrutin. Han tävlade mot Lena PH 2004 med välförtjänta framgångsrika "Shake it" och var värd för hela schottabalongen på hemmaplan 2006. Nu är han tillbaka med uppföljaren "This is our night".

I den nationella uttagningen tävlade han som ensam artist men med tre låtar, förutom det vinnande bidraget även "Right on time", "Out of control".

Om Rouvas lyckas med sitt framträdande tror jag absolut på en hyfsad placering. Det är en enkel, direkt popdänga som sätter sig på huvudet. Killen är snygg. Och dansar. Det är väl just det där med att lyckas som kan bli svårt. Vad jag minns från 2004 så var han lite väl andfådd för att klara av en uptempolåt och dessutom dansa. (I den nationella uttagningen kör han nämligen playback. Svårtippat).



(Och alla som egentligen bara vill se Sakis naken, ni kan klicka här)

1 kommentar:

  1. men vad är det för jättekonstiga juckövningar han gör med axlarna? Nej. Tråkigt och ointressant. Och alla greker är hetero, det finns inga sådan homoperverteter i riktiga ortodoxa länder! :)

    SvaraRadera